Yoshi
Moderator
NowoprzybyÂły

Reputacja +0/-0
|
 |
« Odpowiedz #15 : Październik 11, 2011, 20:32:49 » |
|
Albo wiesz co... - zawrĂłciÂła - mam ochotĂŞ na walkĂŞ *powiedziawszy to rzuciÂła spojrzenie wilczycy* , lecz najpierw chce wiedzieĂŚ jak masz na imiĂŞ.
|
|
|
|
Jasna jak jasnoœÌ Zwariowana jak idiotka Szalona jak szaleniec Silna jak Pudzian Kochaj¹ca jak matka Surowa jak ojciec Zabójcza jak yogurt z trucizn¹ Piêkna jak mg³a na polanie Coœ jeszcze kochanie? 
|
|
|
Nensho
|
 |
« Odpowiedz #16 : Październik 11, 2011, 21:17:47 » |
|
- Zwê siê Interijentokira {wymawiaj Inteli¿entokira} - rzek³a do niej, ukazuj¹c w krwawej satysfakcji k³y. - Zapamiêtasz mnie na d³uugi czas - zaœmia³a siê chrapliwie, po czym rzuci³a siê na wilczycê, przygwo¿d¿aj¹c j¹ w ten sposób do ziemi. Zmieni³a sw¹ postaÌ na Pani¹ Koszmarów i zwo³a³a do siebie szeregi umar³ych, wraz z Dracholichami, zmar³ymi wilkami oraz sam¹ Kostuch¹. By³y one olbrzymie i tylko czeka³y na rozkaz swej stwórczyni. Kira poczu³a wielk¹ satysfakcjê. Oderwa³a siê od wilczycy i wkoczy³a na poblisk¹ ska³ê, któr¹ obrania³ sam Rakszasa Rad¿a. - Walczcie, maj sojusznicy! - krzyknê³a do nieumar³ych samica Apha watahy Kuragari.
|
|
|
|
http://www.sakusei.darmowefora.pl/index.php?topic=15.0 - Moja wilczyca Nawet nie wiesz, ilu cierpieù sprawi³am innym. Ilu pokoleù pozbawi³am ¿ycia. Ile wilków i innych zwierz¹t zginê³o z moich k³ów. Agresywna, z³a, bezlitosna. Mam wymieniaÌ dalej? Chcesz siê ze mn¹ zaprzyjaŸniÌ? Nie bêdzie ³atwo. Poka¿, ¿e umiesz zabijaÌ... Staniesz siê wtedy moim sprzymierzeùcem.
|
|
|
Yoshi
Moderator
NowoprzybyÂły

Reputacja +0/-0
|
 |
« Odpowiedz #17 : Październik 11, 2011, 21:32:45 » |
|
*Yoshi le¿a³a, mo¿na by twierdziÌ, ¿e zdech³a, lecz po chwili rozleg³ siê œmiech* - Hah, nie pokonasz mnie tak ³atwo. Ja te¿ mam swoich sojuszników.- *usiad³a, z³o¿y³a ³apy w znak i powiedzia³a* - Ikonohiro - * (wymyœlone s³owo) tak, to jej dobry sojusznik ksiê¿yc z czarnia³ na jej zawo³anie. CiemnoœÌ by³a ogromna, gwiazdy te¿ pomaga³y. Ona znowu z³o¿y³a ³apy w znak i powiedzia³a*: -Kr¹g luster- *Ksiê¿yc olœni³. Mo¿na by³o widzieÌ jak twoich sojuszników otacza okr¹g luster, a w ka¿dym z nich postaÌ Yoshi. Nie sposób zgadn¹Ì w którym by³a naprawdê. poniewa¿ mog³a siê bardzo szybko poruszaÌ w lustrach.
|
|
|
|
Jasna jak jasnoœÌ Zwariowana jak idiotka Szalona jak szaleniec Silna jak Pudzian Kochaj¹ca jak matka Surowa jak ojciec Zabójcza jak yogurt z trucizn¹ Piêkna jak mg³a na polanie Coœ jeszcze kochanie? 
|
|
|
Nensho
|
 |
« Odpowiedz #18 : Październik 11, 2011, 21:43:03 » |
|
- Mnie rĂłwnieÂż, to byÂł ledwie poczÂątek, nawet nie rozgrzewka! - ponownie zmieniÂła swÂą postaĂŚ, tym razem na NekromantkĂŞ. WyszeptaÂła tajemnicze sÂłowa brzmiÂące podejrzanie i diabelsko, po czym we wszystkich lustrach pojawiÂł siĂŞ czarny dym, z ktĂłrego wyÂłoniÂł siĂŞ ciemny napis "DemonĂłw nie pokonasz", a nastĂŞpnie kaÂżde siĂŞ rĂłwnoczeÂśnie stÂłukÂło z wielkim hukiem. Drobinki szÂła spadÂły na podÂłoÂże. ByÂły po chwili rozpalone, zmieniÂły siĂŞ w pÂłomienie, z ktĂłrych wyÂłoniÂły siĂŞ Feniksy, piekielne ptaki, przybywajÂące na kaÂżde zawoÂłanie Kiry. Wprawdzie byÂły sprawiedliwe i przepadaÂły bardziej za dyplomacjÂą niÂż agresywnymi negocjacjami, lecz przywĂłdczyni watahy Kuragari miaÂła swoje sposoby na omamienie ich. RuszyÂły na przeciwniczkĂŞ wilczycy, ktĂłra je zwoÂłaÂła na to miejsce. Kira wciÂągnĂŞÂła w nozdrza zapach palonego futra oraz ciaÂła. Skrzydlate stworzenia znikÂły, wtapiajÂąc siĂŞ w duszĂŞ napiĂŞtnowanej przez los wadery. PoczuÂła ona przypÂływajÂącÂą potĂŞgĂŞ Ognia. - Walczcie z niÂą! - wykrzyknĂŞÂła ponownie na nieumarÂłych. UsÂłuchali siĂŞ jej. ZaatakowaÂły swymi szablami, pazurami, kÂłami, szponami, kopytami, skrzydÂłami oraz strzaÂłami wroga swego sprzymierzeĂąca.
|
|
|
|
http://www.sakusei.darmowefora.pl/index.php?topic=15.0 - Moja wilczyca Nawet nie wiesz, ilu cierpieù sprawi³am innym. Ilu pokoleù pozbawi³am ¿ycia. Ile wilków i innych zwierz¹t zginê³o z moich k³ów. Agresywna, z³a, bezlitosna. Mam wymieniaÌ dalej? Chcesz siê ze mn¹ zaprzyjaŸniÌ? Nie bêdzie ³atwo. Poka¿, ¿e umiesz zabijaÌ... Staniesz siê wtedy moim sprzymierzeùcem.
|
|
|
Yoshi
Moderator
NowoprzybyÂły

Reputacja +0/-0
|
 |
« Odpowiedz #19 : Październik 12, 2011, 20:48:35 » |
|
(czy Nekromantka to twoja postaĂŚ ta taka demoniczna czy cuÂś?) Wilczyca, ktĂłrÂą uwaÂżaÂłaÂś za prawdziwÂą, byÂła tylko dobrze wykonanym jutsu. Yoshi nie byÂła na tyle gÂłupia. WiedziaÂła, Âże jesteÂś silna.
|
|
|
|
|
|
|
Nensho
|
 |
« Odpowiedz #20 : Październik 12, 2011, 20:54:19 » |
|
(Chyba. xD Nie rozumiem za bardzo pytania, w kaÂżdym razie Nekromancja pozwala jej na wyzwolenie Czarnej Magii w kaÂżdej postaci, tÂą moc ma bardzo rozwiniĂŞtÂą. Yyy..... O co chodzi?  Ty to mĂłwisz do mnie, czy Yoshi sobie tak myÂśli..?  )
|
|
|
|
|
|
|
Yoshi
Moderator
NowoprzybyÂły

Reputacja +0/-0
|
 |
« Odpowiedz #21 : Październik 12, 2011, 21:15:34 » |
|
(Mi taka odpowiedÂź wystarczy. Chodzi o to ,Âże to taka narracja niby jest. MogĂŞ jÂą pisaĂŚ normalnym pismem a dialog co mĂłwi Yoshi to przechylanym  .) Po chwili obok jednego ,,bliÂźniaka" wykonanego z jutsu, pojawiÂło siĂŞ 30 ,,bliÂźniakĂłw". BliÂźniaki zaczĂŞÂły atakowaĂŚ umarÂłych. UpadÂło kilka twoich umarlakĂłw. Prawdziwa Yoshi siĂŞ nie pokazywaÂła.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 16, 2011, 15:32:58 wysłane przez Yoshi »
|
|
|
|
|
Nensho
|
 |
« Odpowiedz #22 : Październik 13, 2011, 16:54:13 » |
|
(No có¿... wczytaj siê w m¹ ostatni¹ wiadomoœÌ z 11 paŸdziernika. Jest tam napisane, i¿ Feniksy znik³y, wtapiaj¹c siê w duszê Kiry...)
|
|
|
|
|
|
|
Yoshi
Moderator
NowoprzybyÂły

Reputacja +0/-0
|
 |
« Odpowiedz #23 : Październik 16, 2011, 15:31:02 » |
|
(Ok to poprawiĂŞ. Sorki)
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 16, 2011, 15:40:12 wysłane przez Yoshi »
|
|
|
|
|
Nensho
|
 |
« Odpowiedz #24 : Październik 16, 2011, 15:39:49 » |
|
- MogĂŞ cierpliwie poczekaĂŚ - rzekÂła spokojnie Kira do Yoshi. - JeÂśli chcesz, moÂżemy rĂłwnieÂż powalczyĂŚ wrĂŞcz.
|
|
|
|
|
|
|
Yoshi
Moderator
NowoprzybyÂły

Reputacja +0/-0
|
 |
« Odpowiedz #25 : Październik 16, 2011, 15:43:58 » |
|
Yoshi zeskoczyÂła z drzewa. ZadÂźgaÂła lekko waderĂŞ. OdbiÂła siĂŞ od ziemi i znĂłw wskoczyÂła w gĂŞstwinĂŞ lasu.
|
|
|
|
|
|
|
Nensho
|
 |
« Odpowiedz #26 : Październik 16, 2011, 15:48:38 » |
|
(ZadÂźgaĂŚ, to znaczy zabiĂŚ ostrym narzĂŞdziem. xD) - Mam to uznaĂŚ jako odpowiedÂź twierdzÂącÂą? - krzyknĂŞÂła do wadery Kira. Z jej boku popÂłynĂŞÂły struÂżki krwi. SpojrzaÂła na nie z obojĂŞtnoÂściÂą, wstaÂła i zeskoczyÂła ze skaÂły. KazaÂła oddaliĂŚ siĂŞ umarÂłym do siedzib ludzi, aby poczĂŞli siaĂŚ spustoszenie, sama za to pobiegÂła za Yoshi. BiegÂła niespiesznie, nie czuÂła takiej potrzeby, lecz po chwili dotarÂła do wilczycy. PoczĂŞÂła szybciej przebieraĂŚ swymi czterema Âłapami, aÂż w koĂącu wyprzedziÂła waderĂŞ, po czym zagrodziÂła jej drogĂŞ. SyknĂŞÂła. - WiĂŞc walka wrĂŞcz? - jej oczy zaczĂŞÂły siĂŞ ÂśmiaĂŚ.
|
|
|
|
|
|
|
Yoshi
Moderator
NowoprzybyÂły

Reputacja +0/-0
|
 |
« Odpowiedz #27 : Październik 16, 2011, 17:44:30 » |
|
(tak wiem ale uciekÂło mi sÂłowo i to napisaÂłam) Yoshi znowu wskoczyÂła na drzewo wykonaÂła jutsu klonowania i tym razem na twojÂą wilczyce skoczyÂły 4 wilczyce. Yoshi zmieniÂła siĂŞ w wilka o 5 ogonach. PolaÂły siĂŞ struÂżki krwi. Klony znikÂły, a Yoshi znĂłw wskoczyÂła na drzewo i zaczĂŞÂła po nich skakaĂŚ.
|
|
|
|
|
|
|
Nensho
|
 |
« Odpowiedz #28 : Październik 16, 2011, 18:01:30 » |
|
- Tylko na tyle ciê staÌ? - zaœmia³a siê pe³na pogardy Kira. Zerknê³a na swe poszarpane cia³o. Wbrew pozorom by³a zadowolona, poniewa¿ wraz z ranami ros³a jej si³a, jednak¿e poczu³a irytacjê: - Mia³am nadziejê, i¿ powalczymy wrêcz, lecz skoro nie chcesz... no có¿... - w mgnieniu oka rzuci³a siê na taùcz¹c¹ po konarach drzewa waderê. Razem z ni¹ zwali³a siê na ziemiê, jednak¿e Yoshi pos³u¿y³a jako z³agodzenie upadku, wyl¹dowa³a ona grzbietem na pod³o¿u. Interijentokira rozpru³a przeciwniczce brzuch swymi pazurami, po czym, nie daj¹c wrogu ani chwili do namys³u, przywo³a³a Rakszasa Rad¿ê, który nadzia³ Alphê watahy Tsuki na swoj¹ d³ug¹, potê¿n¹ i œmiercionoœn¹ szablê. Z wader¹ na swej broni, podbieg³ do drzewa, do którego wbi³ ostrze, oddali³ siê po tym do boku swej stwórczyni. Yoshi, z wbitym mieczem w brzuch, pozosta³a w pniu drzewa.
|
|
|
|
|
|
|
Yoshi
Moderator
NowoprzybyÂły

Reputacja +0/-0
|
 |
« Odpowiedz #29 : Październik 16, 2011, 18:50:03 » |
|
StaÌ mnie na wiele wiêcej Odpowiedzia³a œmiej¹c siê, tak jakby jej przebite cia³o nie sprawia³o jej trudnoœci. Jej ogony wyci¹gnê³y oszczê z jej brzucha. Yoshi upad³a na ziemiê. 5 ogonów opl¹ta³o jej okrwawione cia³o i zacisnê³o siê. Yoshi lekko syknê³a z bólu. Gdy ogony siê otworzy³y Yoshi by³a jak nowo narodzona. Jej ogonów wyci¹gne³y siê a¿ do Rakszasy Rad¿y i z³apa³y j¹/jego/to coœ (nie wiem co to). Zaczê³y œciskaÌ Rakszas Rad¿ê, a gdy skoùczy³y i wypuœci³y Rakszasê Rad¿ê, ona upad³a na ziemiê.
|
|
|
|
|
|
|
|