Kwiecieñ 04, 2025, 00:22:39
News: Nie mam czasu na prowadzenie forum. Zbyt du¿o nauki... Wybaczcie. T^T
~Nensho (w razie czego GG: 41265203)
Strony: [1] 2   Do do³u
Drukuj
Autor W±tek: Emnight wita...  (Przeczytany 4599 razy)
Emnight
Naczelny Moderator
Zapoznany

Reputacja +5/-1

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 52

« : Pa¼dziernik 29, 2011, 20:34:19 »

Imiê: ~ Dzieñ dobry stary, hokus - pokus, czary - mary, mój styl sprawia dzi¶, ¿e ju¿ jeste¶ zaczarowany! Punkty magii, poziom mocy, sprawdzam czar i rzucam! B³yskawicznie setki iskier wypuszcza ma ró¿d¿ka na Ciebie. Czy¿by? D¼wiêk jak ka¿dy inny - niby Jednak jeste¶ jaki¶ dziwny! Przybli¿yæ? Jasne! To jest Twój pierwszy krok! Otworzy³e¶ dzi¶ stronnice Ksiêgi Tajemniczej! To by³ szok! ~ Emnight.

Wiek: ~ Jestem Macho* - z³odziejka czasu. W mroku nocy, psychicznej niemocy, a czas tik, tik, tiki, tiki, tik, tak...~ 2, 5 roku.

Ranga ~ Miecz i Magia, nie potrzebna mi jest tarcza. Mój styl - on nie zna obrony, liczy sie atak, ostatni wróg pad³! Narodzi³ sie nowy! Ja go odnajdê!~ Szpieg/ Walcz±cy/ Alfa Watahy Nieprzeciêtnych.

Zainteresowania:~ Walka, krew, ¶mieræ...

¯ywio³: ~ Ziemia.

Umiejêtno¶æi: ~ To by³o najlepsze nie, tak umiem najlepiej freestyle'owaæ**, ale to chcia³am zast±piæ na koniec, nie, ¿eby ka¿dy by³ zadowolony, nawet ja... Ha! Umiejêtno¶æ zwijania jêzyka w rurkê. Ze zdolno¶ci fizycznych przewy¿sza zwinno¶æ, szybko¶æ i wytrzyma³o¶æ, z psychiczynych... có¿- mocna psychika.

Historia: ~ Z uwagi na szko³ê i inne prywatne sprawy nie mam czasu na pisanie historii, jednak¿e kiedy¶ postaram siê j± zacz±æ... i skoñczyæ.

Rasa: ~ Jedna z potêpionych.

Znaki szczególne: ~ Nietypowy znak na grzbiecie.

Charakter: ~ Uwa¿am z w³asnego do¶wiadczenia, i¿ nie da saie okre¶liæ charakteru paroma przymiotnikami, gdy¿ zale¿y to od sytuacji, w jakiej dana osoba/ wilk siê znajdzie.

Wygl±d: ~ Do¶æ wysoka wilczyca o g³adkiej, ciemnobr±zowej sier¶ci, d³ugich, smuk³ych ³apach zakoñczonych prawie, ¿e czarnymi skarpetkami, podobnia, jak zakoñczenie ogona, oraz pyska. D³ugie, jednak¿e ukrywaj±ce siê pod bujn±, czekoladow± grzyw± uczy, oraz szare, pozbawione rado¶ci oczy, w których ukrywa siê ból niezrozumienia. Na grzbiecie szary znak, otoczony czym¶, w rodzaju kolczatki. W ¶rodku nietypowego okrêgu mieszcz± siê nastêpuj±ce znaki" K44". Sama nie wie dlaczego.

* Przepraszam, za u¿ycie niepoprawnej polszczyzny, ale na swoj± obronê mam to, i¿ jest to fragmet piosenki. Je¿eli sprawia wiêkszy problem, zmieniê to.
** Nie wiem, czy na tym forum zaliczacie to do poprawnej polszczyzny, jednak¿e równie¿ jak wy¿ej, mogê to zmieniæ.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 30, 2011, 23:01:35 wys³ane przez Emnight » Zapisane
Nensho
Samica Alpha
Administrator
Do¶wiadczony

Reputacja +9/-1

Wiadomo¶ci: 318

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Pa¼dziernik 29, 2011, 20:46:45 »

- Witam ciê - rzek³a ch³odno Interijentokira, pochodz±c do nowoprzyby³ej wilczycy.

http://www.sakusei.darmowefora.pl/index.php?topic=15.0 - Moja wilczyca
Nawet nie wiesz, ilu cierpieñ sprawi³am innym.
Ilu pokoleñ pozbawi³am ¿ycia.
Ile wilków i innych zwierz±t zginê³o z moich k³ów.
Agresywna, z³a, bezlitosna. Mam wymieniaæ dalej?
Chcesz siê ze mn± zaprzyja¼niæ? Nie bêdzie ³atwo.
Poka¿, ¿e umiesz zabijaæ... Staniesz siê wtedy moim sprzymierzeñcem.
Emnight
Naczelny Moderator
Zapoznany

Reputacja +5/-1

« Odpowiedz #2 : Pa¼dziernik 29, 2011, 20:48:50 »

Wadera spojrza³a jej w oczy. Ju¿ wiedzia³a kim jest- Ave- odpar³ równie niemi³ym tonem, choæ wiedzia³a, ¿e mo¿e przyp³aciæ to ¿yciem.
Nensho
Samica Alpha
Administrator
Do¶wiadczony

Reputacja +9/-1

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : Pa¼dziernik 29, 2011, 20:52:22 »

[Muszê szybko znale¼æ nowy wygl±d dla Kiry, poniewa¿ na t± chwilê obie wilczyce wygl±daj± zupe³nie tak samo. Du¿y u¶miech]
 - Okazuj mi szacunek... - mruknê³a nieprzyja¼nie. - Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawê z tego, i¿ przybywaj±c pod m± opiekê, zgadzasz siê na to, abym kierowa³a twymi poczynaniami. Mo¿e nie brzmi to zachêcaj±co, lecz sprawa tak w³a¶nie siê przedstawia - warknê³a. - Je¶li bêdziesz niepos³uszna, licz siê z tym, i¿ mo¿esz odnie¶æ rany lub nawet straciæ ¿ycie.

Emnight
Naczelny Moderator
Zapoznany

Reputacja +5/-1

« Odpowiedz #4 : Pa¼dziernik 29, 2011, 20:58:16 »

- Przygotowa³am siê na tê my¶l- powiedzia³a ch³odno- Nie wiem, mo¿e Ci na tym nie zale¿y, ale to, i¿ mo¿esz kierowaæ, moim cia³em, nie znaczy, ¿e umys³em. Szacunek ka¿dy odbiera inaczej- znów spojrza³a jej w oczy- Ja nie dominujê, ale te¿ nie bêdê udawa³a s³abej. Uwierz, nasze umiejêtno¶ci s± równe. To, ¿e jestem w Twej Watasze, zobowi±zuje mnie, do okazania Ci szacunku, i wy¿szo¶ci, wiem, ale Ty, jako Alfa, jeste¶ zobowi±zan okazywaæ go równie¿ mi- u¶miechnê³a siê z³oweiszczo- Zrobiê, co rozkarzesz, jednak tylko wtedy, kiedy bêdzie to zaakceptowane, przez sam± mnie, gdy¿ nie zrobiê niczego wbrew swej woli.
Nensho
Samica Alpha
Administrator
Do¶wiadczony

Reputacja +9/-1

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #5 : Pa¼dziernik 29, 2011, 21:07:21 »

- Uwierz, nawet mi nie dorównujesz - odrzuci³a ³eb do ty³u i poczê³a siê g³o¶no, kpi±co ¶miaæ. - Nie znasz mej si³y, nie uchyli³a¶ choæby r±bka tajemnicy mego istnienia, nigdy nie widzia³a¶ mnie podczas walki, wiêc jak mo¿esz mnie oceniaæ? - wypowiadaj±c te s³owa, zapanowa³a nad napadem ¶miechu, a jej ton ponownie by³ ch³odny i nieprzyjemny. - To, ¿e jestem dowódc± jedynie potê¿nych osobników jest ju¿ jednoznaczne. Uwierz, ¿e gdyby¶ stanê³a ze mn± do bitwy, wygra³abym z ³atwo¶ci± - na jej pysku zawita³ kpi±cy u¶mieszek. - Poza tym, nie jestem zobowi±zana ciê szanowaæ. Mogê tob± pomiataæ, zale¿y to od tego, czy dobrze ciê oceniê. Je¶li jeste¶ silna jak mówisz - spodziewaj siê z mojej strony szacunku.

Emnight
Naczelny Moderator
Zapoznany

Reputacja +5/-1

« Odpowiedz #6 : Pa¼dziernik 29, 2011, 21:23:09 »

- Ty równie¿ nie mo¿esz oceniæ mej si³y- stwierdzi³a zimno- Aczkolwiek podziwi± twoj± pewno¶æ siebie i stan wy¿szo¶æi. Nie twierdzê, i¿ bym wygra³a, to zale¿y od wielu aspektów. Nie bêdê z Tob± walczyæ, by oceniaæ Twoj± si³ê. Jeste¶ potê¿na, widaæ. Jeste¶ równie¿ wilczyc± siln±, i dobrze o tym wiesz Ja te¿ jestem tego ¶wiadoma. Ale jestem ¶wiadoma równie¿ tego, ¿e mia³abym sznsê na zwyciêstwo Ale nie bêdê tego rozpatrywaæ, w koñcu- wyszczerzy³a k³y- to Ty jeste¶ Alf±.
Nensho
Samica Alpha
Administrator
Do¶wiadczony

Reputacja +9/-1

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #7 : Pa¼dziernik 29, 2011, 21:30:17 »

[powtórzenia s³owa "si³a" i "¶wiadoma" Du¿y u¶miech]
 - Mogê oceniæ, czy kto¶ wygra³by ze mn± pojedynek ju¿ na pierwszy rzut oka, nie oznacza to jednak, ¿e ca³kowicie przejrza³am tw± osobê. Jestem po prostu obdarowana wiedz±, i¿ mi nie dorównujesz, choæ posiadasz t± si³ê, która jest dla mnie na tyle przekonuj±ca, i¿ ciê nie zabijê. Gdyby¶ by³a jedynie szumowin±, ju¿ by¶ spoczywa³a na zimnej ziemi z rozdartym, krwawi±cym cia³em, a twe serce zabi³oby ostatni raz w³a¶nie w tym miejscu. Mo¿esz czuæ siê zaszczycona, i¿ jeszcze nie zazna³a¶ ¶mierci - u¶miechnê³a siê z³o¶liwie.

Emnight
Naczelny Moderator
Zapoznany

Reputacja +5/-1

« Odpowiedz #8 : Pa¼dziernik 29, 2011, 21:36:34 »

- Mogê czuæ, i czujê, gdy¿ jestem dumna z mej si³y, oraz z tego, ¿e ¿yjê w Watasze, której Alf± jest równie, b±d¼ nie obra¿aj±c Twej osoby, bardziej silna wilczyca. Zaszczyt dotkn±³ mnie nie dlatego, i¿ ¿yjê, ale dlatego, ¿e robiê to w towarzystwie najlepszych- u¶miechnê³a siê, jak zawsze- z³owieszczo, lekko obna¿aj±c k³y.
We¼ siê lepiej nie wypowiadaj.
Nensho
Samica Alpha
Administrator
Do¶wiadczony

Reputacja +9/-1

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #9 : Pa¼dziernik 29, 2011, 21:43:35 »

- Masz poniek±d racjê - zgodzi³a siê ju¿ milszym g³osem Kira.
[Bêdê siê czepiaæ. =) Nie z powodu nienawi¶ci czy niechêci, lecz po to, aby w charakterze przyjacielskim zwróciæ uwagê.]

Emnight
Naczelny Moderator
Zapoznany

Reputacja +5/-1

« Odpowiedz #10 : Pa¼dziernik 30, 2011, 10:11:11 »

Wadera u¶miechnê³a siê, ju¿ nie pokazuj±c k³ów.
Dobra, dobra, ale TERAZ nie powtórzy³am ani jednego eyrazu, nie licz±c: dobra i nie.
Nensho
Samica Alpha
Administrator
Do¶wiadczony

Reputacja +9/-1

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #11 : Pa¼dziernik 30, 2011, 10:29:48 »

[Spokojnie, nic do Ciebie nie mam. : D]
 - Mam do ciebie pytanie: czy masz ochotê na ma³e polowanie? - spojrza³a na towarzyszkê pytaj±co.

Emnight
Naczelny Moderator
Zapoznany

Reputacja +5/-1

« Odpowiedz #12 : Pa¼dziernik 30, 2011, 10:31:58 »

Chyba Ty jedna.
Spojrza³a na ni±- Owszem, choæ nie wiem, czy zaszczycisz mnie swym towarzystwem- wyszczerzy³a k³y.
Nensho
Samica Alpha
Administrator
Do¶wiadczony

Reputacja +9/-1

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #13 : Pa¼dziernik 30, 2011, 10:36:55 »

[Masz problem. Mej osoby siê nie pozbêdziesz, dopóki bêdziesz na tym forum, dopóty bêdziesz mieæ ze mn± do czynienia, wiêc, je¶li nie zaczniesz zachowywaæ siê jak idiotka, bêdê Ciê akceptowaæ. Nie zmienisz tego, chyba, ¿e zrobisz co¶ naprawdê g³upiego.]
 - Ah, jestem ju¿ tak spragniona ³owów, ¿e nie przeszkadza mi, w jakim towarzystwie bêdê siê znajdowaæ - poczê³a obserwowaæ j± wyczekuj±co. - Jednak, zanim siê wybierzemy, jak Ciê zw±?

Emnight
Naczelny Moderator
Zapoznany

Reputacja +5/-1

« Odpowiedz #14 : Pa¼dziernik 30, 2011, 10:39:39 »

Dobra, postaram siê : D
- Emnight- powiedzia³a spokojnie- A Ty, jak masz na imiê?- zapyta³a.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 30, 2011, 19:19:34 wys³ane przez Emnight » Zapisane
Strony: [1] 2   Do góry
Drukuj
Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

projektperwersja poszukiwacze miasto-faraonow blackborough polishmaxlive