Nensho
|
 |
« Odpowiedz #15 : Pa¼dziernik 31, 2011, 12:52:54 » |
|
[Wiem w³a¶nie, ¿e kamieñ, dlatego Kira siê dziwi³a. : P] - Powiedz jeszcze, ¿e to twój partner - parsknê³a zirytowana.
|
|
|
|
http://www.sakusei.darmowefora.pl/index.php?topic=15.0 - Moja wilczyca Nawet nie wiesz, ilu cierpieñ sprawi³am innym. Ilu pokoleñ pozbawi³am ¿ycia. Ile wilków i innych zwierz±t zginê³o z moich k³ów. Agresywna, z³a, bezlitosna. Mam wymieniaæ dalej? Chcesz siê ze mn± zaprzyja¼niæ? Nie bêdzie ³atwo. Poka¿, ¿e umiesz zabijaæ... Staniesz siê wtedy moim sprzymierzeñcem.
|
|
|
Sora
Cz³onek watahy Kuragari
Nowoprzyby³y
Reputacja +3/-0
P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 49
|
 |
« Odpowiedz #16 : Pa¼dziernik 31, 2011, 12:56:15 » |
|
oj tam , oj tam na partnerów przyjdzie jeszcze czas powiedzia³a rozbawiona patrz±c jak Lapis Fruwa szaleñcze wokó³ Alphy - ... nie zwracaj na niego uwagi on taki nerwusem jest
|
|
|
|
Czemu zabrano mi wszystko chocia¿ ¿e wype³nia³am sw± rolê?
|
|
|
Nensho
|
 |
« Odpowiedz #17 : Pa¼dziernik 31, 2011, 13:00:23 » |
|
- Zaraz go ze¿rê - zagrozi³a z niema³± irytacj± Kira, wiod³a wci±¿ za nim oczami. Gdyby wzrok umia³ zabijaæ, Lapis pad³by ju¿ martwy na ziemiê.
|
|
|
|
http://www.sakusei.darmowefora.pl/index.php?topic=15.0 - Moja wilczyca Nawet nie wiesz, ilu cierpieñ sprawi³am innym. Ilu pokoleñ pozbawi³am ¿ycia. Ile wilków i innych zwierz±t zginê³o z moich k³ów. Agresywna, z³a, bezlitosna. Mam wymieniaæ dalej? Chcesz siê ze mn± zaprzyja¼niæ? Nie bêdzie ³atwo. Poka¿, ¿e umiesz zabijaæ... Staniesz siê wtedy moim sprzymierzeñcem.
|
|
|
Sora
Cz³onek watahy Kuragari
Nowoprzyby³y
Reputacja +3/-0
P³eæ: 
|
 |
« Odpowiedz #18 : Pa¼dziernik 31, 2011, 13:06:25 » |
|
on nie ma oczu xD
Ehh... Spoko kilka wilków ju¿ go zjad³o potem narzekali ¿e niby brzuch boli i zwracali go ca³ego i zdrowego. Nie radze ci jest obrzydliwy , chocia¿ ¿e to kryszta³ -patrzy³a jak ma³y fruwa³ jakby chcia³ pokazaæ ¿e on nie jest s³aby. - Lepiej sie uspokój bo Alpha nie jest cierpliwa - Powiedzia³am szeptem , a ona spojrza³a na mnie . O kurde chyba to us³ysza³a bo teraz patrzy na mnie jakby chcia³a wypruæ mi flaki -zreszt± ja te¿ nie fajnie smakuje...mówiê tak dla pewno¶ci ....
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 31, 2011, 13:08:39 wys³ane przez Sora »
|
|
|
|
|
Nensho
|
 |
« Odpowiedz #19 : Pa¼dziernik 31, 2011, 13:09:06 » |
|
Nic nie pisa³am o jego oczach. ; D
- Jeste¶ raczej jedynym tutejszym wilkiem o poczuciu humoru - wyszczerzy³a zêby w krzywym u¶miechu. - Ale ten mnie wnerwia - wskaza³a na lataj±cy Kamieñ.
|
|
|
|
|
|
|
Sora
Cz³onek watahy Kuragari
Nowoprzyby³y
Reputacja +3/-0
P³eæ: 
|
 |
« Odpowiedz #20 : Pa¼dziernik 31, 2011, 13:14:57 » |
|
Ta nie tylko ciebie . No chod¼ tu ju¿ bo nie mam zamiaru znowu wyjmowaæ ciê z czyjego¶ brzucha - Warknê³am troszkê powa¿niej , a ma³y ju¿ fruwa³ wokó³ mnie . - A tak wogóle ... to macie tu em....przek±ski tak zwane potocznie Wrogie watahy wilków ?
|
|
|
|
|
|
|
Nensho
|
 |
« Odpowiedz #21 : Pa¼dziernik 31, 2011, 13:18:07 » |
|
- Hah, no jasne - w jej oczach zatañczy³y demoniczne iskierki. - Na razie trwaj± czasy pokoju, wbrew temu mo¿emy ich zaatakowaæ. Obawiam siê jednak, i¿ na t± chwilê gdzie¶ siê poukrywali. Jakby co, mamy broñ - wskaza³a g³ow± Kamieñ.
|
|
|
|
|
|
|
Sora
Cz³onek watahy Kuragari
Nowoprzyby³y
Reputacja +3/-0
P³eæ: 
|
 |
« Odpowiedz #22 : Pa¼dziernik 31, 2011, 13:25:22 » |
|
Ma³y troszke speszony schowa³ siê za mn±- Hmm no niewiem czy warto i¶æ bo ja mam takie motto. Je¶li idziesz to id¼ na ca³o¶æ i niewiem czy kilka wilków by wystarczy³o na zrobienie porz±dnej rozruby
|
|
|
|
|
|
|
Nensho
|
 |
« Odpowiedz #23 : Pa¼dziernik 31, 2011, 13:34:16 » |
|
- Prawdopodobnie i tak ich nie znajdziemy, wiêc nie warto marnowaæ czas. W takim b±d¼ razie: co robimy?
[Stwórz w³asn± grotê. :3] EDIT.: hej, hej! Sama nada³a¶ sobie rangê zwiadowcy, nie ma tak! ; D
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 31, 2011, 13:35:56 wys³ane przez Nensho »
|
|
|
|
|
Sora
Cz³onek watahy Kuragari
Nowoprzyby³y
Reputacja +3/-0
P³eæ: 
|
 |
« Odpowiedz #24 : Pa¼dziernik 31, 2011, 13:37:25 » |
|
( yyy o.o niewiem jak to zrobiæ ..xd A i tak poza tym narysowa³am Sorkê i musze tylko przeprosiæ ³adnie ojca ¿e nazwa³am go g³upim itd XD)
no jak to co ? Idziemy polowaæ to jest pewne U¶miechnê³am siê s³odko i potem spojrza³am na Lapisa - Mam dla ciebie zadanie - Mój wyraz twarzy ze s³odkiego zmieni³ siê w Diabolicznego
|
|
|
|
|
|
|
Nensho
|
 |
« Odpowiedz #25 : Pa¼dziernik 31, 2011, 13:38:54 » |
|
Sprawd¼ sobie w kategorii naszej watahy, dziale o grotach. :3 D¿izas, Gab! xD
- Na smoki mo¿e? - obliza³a siê mimowolnie.
|
|
|
|
|
|
|
Sora
Cz³onek watahy Kuragari
Nowoprzyby³y
Reputacja +3/-0
P³eæ: 
|
 |
« Odpowiedz #26 : Pa¼dziernik 31, 2011, 13:44:46 » |
|
hah nie bêdziê . Po chwilowym zastanawianiu siê A gdzie ¿yj± smoki ?
|
|
|
|
|
|
|
Nensho
|
 |
« Odpowiedz #27 : Pa¼dziernik 31, 2011, 13:47:36 » |
|
- W Smoczych Górach - wzruszy³a ramionami [je¶li wilki mog± to robiæ x.x]. - Mo¿emy siê tam wybraæ, pos³uguj±c siê skrzyd³ami bardzo ³atwo tam dotrzeæ.
|
|
|
|
|
|
|
Sora
Cz³onek watahy Kuragari
Nowoprzyby³y
Reputacja +3/-0
P³eæ: 
|
 |
« Odpowiedz #28 : Pa¼dziernik 31, 2011, 13:54:18 » |
|
¦wietnie! jest tylko ma³a przeszkoda. Ja nie mam skrzyde³ , ale wiem co na to poradziæ -Wyszepta³am troszke zawiedziona ¿e go muszê u¿yæ , ale có¿ ... Sta³am przez chwile nieruchoma jakby zahipnotyzowana po czym powoli z ziemi wy³oni³ siê wielki szkielet pterodaktyla która wydawa³ z siebie g³o¶ne jêki bólu - wybacz za tê jêki po prostu moje ko¶ciotrupy niewiem jakim cudem , ale potrafi± wydawaæ z siebie odg³osy -powiedzia³am trochê rozbawiona po czym wskoczy³am na niego ( on oczywi¶cie wyda³ jaki¶ g³o¶niejszy jêk ) , a lapis dumnie lata³ mi nad g³ow± - to ruszamy?
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 31, 2011, 13:56:18 wys³ane przez Sora »
|
|
|
|
|
Nensho
|
 |
« Odpowiedz #29 : Pa¼dziernik 31, 2011, 13:59:30 » |
|
- Wydaje mi siê, i¿ jest to raczej normalne w przypadku umar³ych - stwierdzi³a ch³odno Kira znaj±c swoje do¶wiadczenie. Roz³o¿y³a skrzyd³a, napiê³a miê¶nie i wbi³a siê w powietrze, powoduj±c gwa³towny podmuch piachu.
|
|
|
|
|
|
|
|